Wednesday, June 3, 2009

Salam Imtihan


Moga Najah Selalu

Assalamu'alaikum buat sahabat-sahabat tersayang,

'All the best!!' untuk peperiksaan yang bakal tiba (^_^).

Ingin berkongsi doa yang dimesejkan daripada seorang sahabiah dari Jordan.

"Ya Allah,..Aku ingin berjaya bukan kerana aku ingin takabbur pada Mu..tetapi aku ingin membuktikan kebesaranMu bahawa Kau selalu bersama orang yang berusaha..,bersabar dan betawakal.."

"Ya Allah jika bukan Kau yang memberikan ketabahn pada keluargaku selama ini,kami akan jauh dariMu.Dalam kemiskinan duniawi Kau telah menghidupkan keluarga kami dengan kasih sayang,ketenangan dan keharmonian.Tamaknya aku Ya Allah kerana terus bermohon padaMu supaya Kau kekal memberikan kami nikmat.Aku ingin membahagiakan ibu bapa, guru2, teman2 dan Umat Islam atas kejayaanku..."

"Ya Allah Ya Tuhanku..perkenankanlah doakau.."

cinta dari Pencipta. Allahlah kekasih yang paling memahami. Masakan tidak, Dialah Raja segala cinta kerana Dialah sebenarnya Pencipta cinta.

Masuk ke bilik peperiksaan nanti banyakkan selawat dan baca doa ye! Agar dilembutkan hati pemeriksa tu. Lagi mujarab kalau dapat sembur ke muka pemeriksa tapi jangan pula berlebih-lebih. Terkejut pemeriksa nanti! (^_~)

Award!
Syukran Ukhti Balqis & Ukhti Damai untuk award yang diberikan. Pertama kali dapat ni! Ana terasa seperti 'excited' tiba-tiba (^_^). Ameen..semoga bertuah seperti apa yang ditulis.
Ana juga hendak berkongsi award ni dengan kakak dan adik-adik yang lain juga la, terima yea~

Kak Solhaa
'Ummi' Afira
Adik Najibah
Adik Nabil
Adik Atikah

Alhamdulillah hari ni selesai imtihan 'Social Medicine'. Tinggal 2 cycle lagi sebelum pulang ke Malaysia. doakan kejayaan kami ye (^_^)


2 comments: